СРЕЩА НА ПРИЯТЕЛИТЕ НА ПЕШЕХОДНИЯ ТУРИЗЪМ НА ПРЕСЕЧНАТА ТОЧКА НА ТРИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТЕКИ Е4, Е9 И Е12 В ИСПАНИЯ

25/01/2019

СРЕЩА НА ПРИЯТЕЛИТЕ НА ПЕШЕХОДНИЯ ТУРИЗЪМ НА ПРЕСЕЧНАТА ТОЧКА НА ТРИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТЕКИ Е4, Е9 И Е12 В ИСПАНИЯ

 

Андалуската федерация по алпинизъм, Испанската федерация за планински и катерачни спортове заедно с правителството на провинция Кадис, местното правителство на Тарифа и със съдействието на офисите за туризъм, спорт и екологични въпроси към регионалното правителство на Андалусия канят приятелите на пешеходния и катерачен туризъм да се срещнат в едно от най-красивите места на Андалусия - Тарифа - рай за спортовете на открито. Това е магическо място с удивителна красота, където Атлантическият океан се среща със Средиземно море в Гибралтарския проток и където науката за климата доминира върху околната среда, влияе на ежедневието на местните хора, а всичко това оставя дълбока следа у посетителите.

Андалусия ви кани да отпразнувате откриването на пресечната точка на трите големи европейски пътеки: E12 - Arco Mediterráneo (Арка Средиземноморие), E9 - Arco Atlántico (Арка Атлантика) и E4 - Sendero Sierras Mediterráneas (Средиземноморска пътека Сиера), в крайбрежния град Тарифа от 22 до 24 март 2019 г. Това уникално събитие има за цел да ни обедини чрез използването на европейските пътеки, спорта, туризма, екологичното съзнание и култура.

Приятелите на пешеходния туризъм ще се насладят на походите по трите важни Европейски пътеки - Е4, Е9 и Е12, както и на работните срещи, посветени на тези пътеки. В най-южната точка на континента Европа ще бъде открит паметник, посветен на пешеходния туризъм.
Подробности за проявата можете да откриете на страницата на ERA (Европейска асоциация за пешеходен туризъм): http://www.era-ewv-ferp.com/era/

Btsbg.org © 2023 All rights reserved