УВАЖАЕМИ АБОНАТИ НА ВЕСТНИК „ЕХО”

21/04/2020

УВАЖАЕМИ АБОНАТИ НА ВЕСТНИК „ЕХО”,

ПРИЯТЕЛИ!

 

Тази година отбелязваме 125 години организирано туристическо движение. Но в същото това време преминаваме през едно изпитание, което е с глобални, национални и регионални измерения, наречено COVID-19. Кризата в резултат на заплахата от коронавируса и въведеното на 13 март извънредно положение се отразяват много зле на редица сектори - един от които е сектор „Туризъм”.

 

На практика Българският туристически съюз не е в състояние да осъществява на този етап проявите, заложени в Националния календарен план за 2020 година, една от които е издаването на вестник „Ехо”. От месец април той може да се чете само в сайта на БТС.

 

От Българската федерация на туристите ветерани – верни читатели от години, изразиха готовност да дарят средства, за да подпомогнат съюзното издание в тези тежки времена. Затова ние откриваме дарителска кампания за набиране на финансови средства за отпечатване на любимия ни вестник чрез банкова сметка: BG71STSA93000012485719 в банка ДСК.

 

След отменяне на извънредното положение ще направим всичко възможно да възстановим вестник „Ехо” на книжен носител.

 

Издателят БТС и екипът на „Ехо” ви благодарят за проявеното разбиране и подкрепа. Ще публикуваме имената на всички онези, които със своята съпричастност доказват, че независимо от трудностите БТС и вестник „Ехо” ще продължат да дават своя принос за развитието на туризма и занапред.

 

Бъдете здрави и до нови срещи на страниците на съюзното издание!

 

 

 

Btsbg.org © 2021 All rights reserved