НА  22 АПРИЛ БЕ ОТКРИТА МЕЖДУНАРОДНАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА  „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО” 2021

22/04/2021

НА  22 АПРИЛ БЕ ОТКРИТА МЕЖДУНАРОДНАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА

 „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО” 2021

На 22 април бе открита Международната туристическа борса „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО”, която ще продължи до 25 април. Интерактивното виртуално пространство ще бъде достъпно 24/7, от всяка точка на света. Тазгодишният форум предлага неограничен брой щандове на изложители с интерактивни елементи, чат в реално време, конкретни оферти и рекламно съдържание, видеоматериали, възможност за онлайн срещи и дискусии, размяна на визитки с участници и посетители.

Виртуалното изложение има богата програма.  Част от събитията в нея са: дискусия на тема „Кадрите в туризма – предизвикателства пред новия сезон” и 14-ти  Черноморски туристически форум, който обединява бизнеса и науката в общия стремеж към обсъждане на важни актуални теми в развитието на туризма. Тези две събития са организирани от Варненска туристическа камара и Икономическият университет – Варна.

Ще бъде проведена дискусия на тема „Забравени ли са културно-историческите обекти в туризма?”, Втори конгрес на университетите от Югоизточна Европа и Азия „Образованието в глобалния свят на новите технологии” и Научна конференция „FIRST INTERNATIONAL CONFERENCE FOR GRADUATE RESEARCH ON CULTURE, TOURISM, YOUTH ARTIFICIAL INTELLIGENCE AND BLOCKCHAIN TECHNOLOGIES, организирани от УНИБИТ и ИАПИСТ, с подкрепата на КБТБ, НБТ, БТС и ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО.

Съюзът на екскурзоводите в България ще представи ексклузивни видео послания за България.

В тазгодишното издание на Международната туристическа борса активно е участието на изпълнителният секретар на БТС доц. д-р инж. Румен Драганов.

Btsbg.org © 2022 All rights reserved