Вестник Ехо

Българският туристически съюз – издател на вестник „Ехо”, стартира дарителска кампания за набиране на финансови средства за отпечатване на съюзното издание. Банковата сметка е: BG71STSA93000012485719  банка ДСК.

 

Благодарим на всички, които ни подкрепят в тези трудни времена. Имената на дарителите ще бъдат публикувани.

 

Вестник Ехо


Уважаеми колеги и рекламодатели,

Представяме ви националния туристически вестник „Ехо” – издание на БТС, с над 50-годишна история. Вестник „Ехо” е достатъчно популярен сред туристическите, професионални и неправителствени кръгове, хиляди организирани или не туристи очакват с нетърпение месечната му поява.

Печатното издание на Българския туристически съюз непрекъснато подобрява качеството си и е любимо издание за мнозина. Вестникът поддържа тясна връзка с аудиторията и се вслушва в желанията и съветите на своите читатели. Амбицията ни е да бъдем огледало на действителността, като същевременно допринасяме за оптимизма и подобряване жизнения тонус на нацията. Идеята ни, синтезирана в мотото на БТС, е:„Опознай родината, за да я обикнеш!” Това е и един от заветите на Алеко, прегърнат днес от хилядите участници в уникалното българско туристическо движение.

Сложните икономически и националнопсихологически въпроси от времето на Алеко са актуални и днес: пътят на България и целта на нейното развитие, мястото й сред другите страни, съдбата на националните добродетели, морал, бит, нрави... Всичко това имаме амбицията да намери място на страниците на изданието, което междувременно разширява сътрудничеството си и с други сродни издания на Балканите и Централна Европа. Вестникът балансира и с чисто своя туристическа тематика, която може да се намери само и единствено на страниците му: 100 Национални туристически обекта, нови маршрути и традиционни туристически пътеки, богата информация за хижите и хижестроенето у нас, предложения за ваканционно и екскурзионно летуване не преференциални цени...

Вестникът предоставя страниците си за всякакви форми на рекламно представяне –PR-материали, имиджова реклама, рекламни карета,комбинирано и пр. Приветстваме с „добре дошъл” всеки!

 

Редакция на в. „Ехо”

0882966316; 02/93 00 680

Btsbg.org © 2024 All rights reserved