Абонамент

Абонаментна кампания на вестник „Ехо” 2024 година

Здравейте колеги, приятели на туризма!

От 2 ноември до 15 декември тече абонаментната кампания за „Ехо” – туристическият вестник с обновено съдържание и визия. Верен на традициите да бъде търсено издание с по-широка аудитория, какъвто е имал в своята 60-годишна история, днес вестникът се стреми да поддържа значително повече рубрики и тематичен обхват. Те целят отварянето на изданието към по-широка читателска аудитория и увеличаване на абонамента му, както и привличането на все повече млади хора към туризма. За да има приемственост между традициите и изискванията на съвремието.

Разбира се, „Ехо“ си остава туристическият вестник - издание на БТС, с необходимия баланс на отразяване проблематиката и на БТС, и на организационния живот на дружествата по места, и на полезна информация и интересни четива за всички хора, които обичат планината и природата въобще. Вестникът може да прави и рубрики на живо, да показва повече красота, пряко или косвено свързани с туризма, да провокира и търси нови територии в рамките на европейското бъдеще на Родината. Да отвори туристическия прозорец повече - както към България, така и към света.    

Можете да се абонирате за него в клоновете на „Български пощи“ ЕАД, каталожен № 255, чрез фирма „Доби прес“ ЕООД или в Централата на БТС целогодишно. Цената на годишния абонамент е 20 лв. за 12 броя.

Петя Иванова – Отговорен редактор на вестник „Ехо” 
За контакти: 0882 966 310

 

Btsbg.org © 2024 All rights reserved